MAVİLER SINIFI

Mavi sınıfımız 2018 -2019 eğitim öğretim yılında rengarenk duygularla ,istekle ve heyecanla okulumuzda öğrenmeye hazırlar.

Okul öncesi dönemde çocuğun çok yönlü gelişimin sağlanması gelecekte geniş bir dünya görüşüne sahip olması demektir.Sınıfımızda uygulanan Montessori ve çoklu zeka yöntemi için özenle seçilmiş eğitim kitaplarımız  ve oyuncaklarımız  ile en iyi kazanımlarla öğrencilerimize ulaşmaktayız.

Çocuklarımızın ilkokulda başarılı olabilmesi için gerekli davranışları, okuma-yazma öğrenmesine yardımcı olacak kavramları ve becerileri kazanması yolunda çalışmalar sürüdürülmelidir.Bu çalışmalar sadece akademik değil aynı zamanda sosyal ve duygusal alt yapılarını destekleyici nitelikte olmalıdır.

Çocuklarımız her gün alanındaki uzman öğretmenlerimiz  ile yabancı dilin temelini alır,fiziksel,ruhsal,sosyal gelişimleri desteklenir.Yaratıcı düşünme ve problem çözme yeteneği kazanır.