MİSYONUMUZ- VİZYONUMUZ

Eğitimde 13 yıllık geçmişimizle yeni okulumuzda yenilenen eğitim sistemimiz ve ekipmanlarımız,özel dekorasyonumuz ,özenle seçilmiş ders ve oyun malzemelerimiz ile beklentilerin hep önünde sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.Yeni yerimizde de aynı başarı ve azimle ezbere dayalı değil ;

yaparak ,yaşayarak öğrenmeyi hedefleyen eğitim sistemimizle öğretime devam edeceğiz.

Amacımız çocuklarımızın  her gün sanatla ,sporla,dansla,resimle,müzik ve orffla,dramayla ve daha niceleriyle kişilik gelişimlerine katkı sağlamak.MSC eğitimli

öğretmenlerimiz ile çocuklarımız bedenleri ile yapabileceklerini öğrenirken fiziksel kapasitelerini ve sınırlarını öğrenme şansı elde ederler.Aynı zamanda yaratıcı,iş birlikçi,dil bilgisi gelişmiş ,öz güvenli bireyler olma yolunda ilerlerler.

Okulumuzda Hıgh/Scope,Montessorri ,Waldorf Pedagojisi eğitim sistemi uygulanmaktadır.Alanında uzman deneyimli öğretmenlerimiz ve güler yüzlü personelimiz ile çocuklarımızın önce güven duyup sonra etkin öğrenme sağlayacakları bir ortam sağlanmaktadır.

SAYGINKENT ANAOKULU yenilikleri takip edip izlerken sadece çocuklara değil aynı zamanda yetişkinlere de eğitimler vererek  öğrenmeyi okul-aile iş birliği ile sürdürmeyi hedefler.Çocuklarımız öz disiplinli,değerlerine bağlı,sorumluluk sahibi,çevreci,Atatürk ilke ve devrimlerine  bağlı bireyler olarak yerlerini almaktadır.

Çocuklarımızın kendi etkinliklerini kendi seçtikleri ,uygulayabildikleri okulumuzda öğretmen bir lider,bir gözlemcidir.Çocuklar oyunla ,deney ve gözlemle bilgi edinirken bu da onların dünyayı daha kolay anlamalarını ,empati yeteneğini,öğrenmenin pratiğe dökülerek kalıcı olmasını sağlar.

Okulumuzda şeffaf kapı politikası ile velilerimiz ve dileyen tüm misafirlerimiz okulumuzu ziyaret edebilir,öğretmenlerimiz ile etkinlikler yapabilir,çocuk eğitimi ile ilgili sorumlulukları paylaşabilirler.

Her çocuğun deha adası keşfedilmeyi bekler.SAYGINKENT ANAOKULU çocukların yeteneklerini keşfeder ve geliştirir.

YARATICI ANNE BABALAR ; YARATICI ÇOCUKLAR YETİŞTİRİR.YARATICI ÇOCUKLARI YARATICI ÖĞRETMENLER GELİŞTİRİR...