Hakkımızda

Yaşamımızın en değerli varlığı çocuklarımızdır.Onlara hayatı boyunca verebileceğimiz en anlamlı hediye iyi bir okul öncesi eğitimi sağlamak olacaktır.

Okulumuzun eğitim kadrosu kendi branşlarında üniversite eğitimi almış ve almakta olup mesleklerinde mutlak başarıyı hedeflemiş, genç, dinamik, bıkmadan, usanmadan hep daha iyiyi ve yeniyi arayan kendilerini kanıtlamış uzman öğretmenlerden oluşmaktadır. Hizmet içi eğitim politikamız ile de eğitimlerine devam etmektedirler.

Okulumuz da montessori ve çoklu zeka yöntemi ile eğitim verilmektedir. Tüm kitaplar, eğitim araçları ve oyuncaklar bu eğitim sistemlerini destekleyecek şekilde özenle seçilmiştir.Çocuklarımızın hayal dünyalarına hitap eden modern ve ahşap oyuncaklar ile çocuklarımız dilediğince eğlenme imkanına sahiptirler.Doğal alanlarımız da birbirini, hayvanları seven , çevreye duyarlı kişiler yetiştiriyoruz. Amaç çocuklarımızın hoşuna giden şeyleri yapmaları değil, yaptıkları şeylerin hoşlarına gitmesidir.

Sadece Bursa’nın değil, ülkenin en donanımlı uydu kentlerinden çevre ödüllü Saygınkent sitesi içinde yer alan okulumuz, özel dekorasyonu, özenle seçilmiş ders ve oyun malzemeleri ile beklentilerin hep önünde hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

İç ve dış mekanların ayrıcalığı güçlü deneyimli ve güler yüzlü eğitim kadrosuyla eğlendiriken öğreten Özel Saygınkent Anaokulu en güzel çocukluk anılarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacaktır.